dec 17

17. december – Origami med knapper på

Posted in Julekalender

I dag har DesignRiget åbent fra 11 – 14, så der vil jeg være at finde i selskab med alle mine knapper. Kig endelig forbi hvis du mangler nogen knapper eller måske en julegave. Jeg har masse af lækre designvarer, som er oplagte til julegaver. Der er lidt til både børn og voksne. En af de skønne ting jeg har, er uroer og ophæng med flotte origami figurer, lavet af Carina Skadborg Andersen. De er så fint og sirligt foldet og så har hun sat knapper på som øjne – en rigtig fin ide.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til jul har hun selvfølgelig foldet stjerner også med knapper på og jeg har prøvet at gøre hende kunsten efter. Du kan se her hvordan du folder ninja stjerner og ellers kan du google ‘origami ninja stjerne’ og der kommer masser af link, opskrifter og you tube klip frem. Efter at have foldet stjernerne har jeg limet en lille hvid knap i midten af stjernen, en på hver side, og denne gang har jeg brugt papir lim ;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan købe DIY-kit her, med 3 slags rødt papir og hvide knapper til 9 stjerner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God lørdag til alle.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>