dec 21

21. december – Andres ideer vol. 3

Posted in Julekalender

(Har i dag været uden internet en stor del af dagen, så derfor det lidt sene tidspunkt for dagens indlæg.. Beklager!)

I min knappe-fokuserende verden er jeg stødt på flere gode ideer til hvordan andre har brugt knapper på nye måder og her får i et par af dem, da jeg synes de er rigtig søde og gode.

AneBane har brugt dem på en smuk bluse jeg blev nødt til at eje, da jeg så den hos Kunstfabrikken i Odense. Desværre gengiver billedet ikke farven på den smukke neonkoralfarvede knap rigtigt. AneBane har også selv en lille fin butik i Klaregade 27 i Odense:

Craftgawker er en app og en hjemmeside, som er ret inspirerende hvis man er til kreaprojekter. Se fx dette fine får:

Og endnu en ide fra mit yndlingsblad Marie Claire Idées:

Og til sidst nogle rigtig fine knap-ideer fra Martha Stewart, som jeg så på The Jules Rules. Julie var på julemarked i Vanløse Kultur Station, hvor hun købte nogle af mine knap-juletræer. Den anden dag viste hun billeder af hvordan hun havde lavet dem. Og nu har hun fundet flere gode knap-ideer, som du kan se mere om her.

Jeg skal i hvert fald prøve at lave nogle af disse søde julemænd og snemænd.

Har du fundet nogle gode knap-ideer?? Så kom gerne med dem :-)

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>