dec 22

22. december – Små kunstværker

Posted in Julekalender

At male med knapper – en skøn leg – og en rigtig god ide jeg fandt, en dag jeg surfede på nettet. Nu har jeg selv prøvet at gøre kunsten efter, og jeg er jo ikke den store billedkunstner, men af første forsøg at være – og som eksempler på at vise, hvordan man kan lime knapper på et lærred for at skabe små kunstværker – ja så synes jeg de er ok. Jeg lavede det store først og derefter det lille, som nok er det jeg synes bedst om… Hmm…?

Jeg tegnede træstammen med farvekridt og lagde knapperne på som jeg synes det så fint ud og til sidst limede jeg dem alle fast med almindelig skolelim.

Man kan selvfølgelig lave masser af motiver, men dette var lige min første indskydelse og heldigvis for det, så er der (eller måske snarere var der) rigtig mange grønne knapper i det restlager, jeg købte.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>