okt 31

I julehumør

Posted in Inspiration

Det er vel egentlig også okay, selvom nogle sikkert synes det er for tidligt. Men jeg synes julen er super hyggelig – også i slutningen af oktober, i hele november og i hele december.

Mine tanker har kredset om jul i noget tid, da jeg er ved at forberede Året Blog Julekalender. I år bliver den fyldt med spiselige ideer og en masse krea-projekter med og uden knapper. Der kommer en ny ide hver dag på bloggen fra den 1. til den 24. december.

Jeg er ved at pakke varer til en ny POP UP SHOP i Odense, som åbner den 15. november og som har åbent hver dag frem til jul. Den ligger i Kongensgade 34 og hvis du kommer til Odense skal du helt sikkert kigge forbi. Det bliver en fantastisk butik med mange skønne varer, som kun kan fås der mens butikken er åben.

Forberedelserne til det årelige julemarked Bizar Bazaar i Vanløse Kulturstation den 24. og 25. november er også i gang. Der vil være knapper i rigelige mængder, juledimser, DIY knappe pynt, hæklede smykker og julegaver til store og små.

Og så er der alle familiepakkekalendrene, som jeg er ved at producere og indsamler pakker til.

Så der er nok at se til. Og det bedste ved det hele er, at jeg synes det er mega hyggeligt og sjovt med alt det juledims…

 

comments: 0 » tags: , , ,

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>