mar 26

Jeg har ikke noget kamera…

Posted in Inspiration

Det udtalte min søn for nogle uger siden, da vi kom hjem fra vuggestuen, hvor han havde leget med et plastik legetøjskamera det meste af dagen. Og hvad gør en kreativ mor så? Ja – hun bygger da lige et ud af en gammel papkasse, lidt tape og noget lim…

Og forbavsende nok så holder det endnu, men vi skal nok have kigget på en mere holdbar model. Jeg har set nogle forskellige ideer der enten var syede eller hæklede, som kunne være ret cool at prøve og lave en dag.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>