jun 17

Kage eller kiks?

Posted in Inspiration

Jeg har prøvet at lave en lidt sundere udgave af mine havregrynskager. Jeg synes de “rigtige” bliver lidt fedtede og har prøvet at udskifte noget af smøret med vand og reduceret sukkermængden.

 

Jeg synes de bliver gode efter den nye opskrift, men det er jo ikke en smørbagt småkage mere, måske snarere en lidt sød havregrynskiks, der i virkeligheden nok slet ikke er så sund endda… Men prøv dem og se hvad du synes?

Til en mellem/stor bradepande:

  • 240 g havregryn
  • 100 g sukker
  • 100 g smeltet smør
  • 100 g vand
  • 2 store spsk sirup
  • 2 spsk mælk
  • evt lidt kanel og vaniliesukker

Det hele blandes sammen og smøres ud i et tyndt lag på bagepapir. Bages i ca. 12 min. ved 200 grader. Køles af på en rist. Skær kagerne ud inden de er kølet helt af.

comments: 0 » tags: ,

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>