nov 24

24. november – Tændstikæske pakkekalender

Posted in Julekalender

Der er en uge til december begynder og i år begynder min kreative julekalender i dag – en hel uge før uge, da den første uge vil være ideer til nemme og overskuelige pakkekalenderideer. Dog primært ideer til indpakningen – gaverne må du selv finde på og fylde i…

Første kalenderide, er en julekalender lavet af tændstikæsker.

Til denne kalender skal du bruge:

  • 20 små tændstikæsker
  • 4 store tændstikæsker
  • lim – limstift eller hobbylim
  • mønstret papir
  • dymo eller printer til skilte

Start med at lime de små æsker  sammen 2 og 2 ovenpå hinanden. Lim derefter mønstret papir omkring 2 af dem, 4 af dem, 6 af dem og 8 af dem. Når de er tørre limes de ovenpå hinanden som på foto. Til bunden limes de 4 store æsker sammen og der limes mønstret papir omkring. Til slut limes de små æsker ovenpå de store.

Jeg har valgt at de store æsker jeg være til søndagene i advent og har skrevet det på æskerne, med små skilte som jeg har printet ud, klippet ud og limet på. Derfor har jeg ikke givet de andre æsker numre, så kalenderen kan genbruges år for år. Så må modtageren af kalenderne selv vælge hvilken skuffe der skal åbnes i løbet af ugen. Du kan selvfølgelig også vælge at give æskerne numre.

Kalenderen kan laves på en aften, så skal du bare ud at købe små dimser du kan putte i.

Indhold til kalenderen kan være: slik og chokolade, knapper, perler, hårpynt, små smykker, magneter, mini marcipanbrød, pebernødder, mini biler, klistermærker, julepynt….

2 Responses to “24. november – Tændstikæske pakkekalender”Pings responses to this post

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>