nov 27

27. november – Citat kalender

Posted in Julekalender

Denne ide er faktisk min søsters, da det er hende der engang har skrevet citaterne på disse manilla mærker. Hun havde bundet en snor i hver af dem med et stykke slik i den anden ende af snoren. Og så havde hun samlet dem i en fin papiapose og gav mig den fine julekalender, da jeg lige var flytte ind i min egen lille lejlighed. Jeg havde i lang tid citaterne hængende på køleskabet. Nu er de pakket væk, men jeg har dem stadig – nu ligger de i min skrivebordsskuffe.

Jeg har pyntet manilla mærkerne med klistermærker på siden uden citater.

Du kan sætte et lille stykke slik eller chokolade på hver citat, putte dem i en fin pose eller hænge dem på en snor, en bøjle eller en knage, som jeg har gjort.

Du kan se alle citaterne ved at klikke på linket: citater.til.julekalender

 

 

 

One Response to “27. november – Citat kalender”Pings responses to this post

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>