nov 29

29. november – Pinterest

Posted in Julekalender

Fagre nye verden!

Eller jeg har da brugt Pinterest i noget tid, men hvor er det dog smart – og hvor er der mange gode og kreative ideer at hente. Jeg bruger det både til at finde syideer til klubben, ideer til DIY projekter, inspiration til designs og helt privat til gode og kreative ideer og projekter.

I anledning af denne uges team i blog-julekalenderen, har jeg lavet et board kun med ideer til DIY julekalender-ideer.

Her ser du nogle af mine favorit-ideer:

Du kan se mine andre boards her.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>