apr 10

På barsel…

Posted in Diverse

….. siden december. Først uden baby, nu med baby.

Jeg havde forestillet mig, at jeg skulle nå at lave en masse kreative ting og skrive masser af blogindlæg om det. Men virkeligheden blev en lidt anden… Hele december var jeg super kreativ og lavede blogindlæg hver dag til julekalenderen. Hele januar var jeg rimelig kreativ, men lavede ingen blogindlæg og siden baby Fridas ankomst i februar, ja så har jeg kun tænkt på alt det kreative jeg gerne vil lave, når jeg engang får tid.

Men det er sådan det er at være på barsel – og det er egentlig meget skønt.

 

comments: 0 » tags: , , , ,

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>