dec 7

7. December – Til hemmeligheder

En lille æske til små hemmeligheder, gaver, nips eller andet.

Du skal bruge to toiletrullerør, hvor det ene er lidt mindre end det andet. (forskellige mærker toiletpapir har forskellige rullestørrelser – så ved du det :-) ) Så det ene rør passer ind i det andet.

Materialer:

  • Stof
  • Tekstillim
  • Pensel, blyant, målebånd
  • Saks
  • Toiletrullerør
  • Pap

Det tykkeste rør skal du klippe i to stykker. Et der er 3 cm bredt (æsken) og et der er 1 cm bred (låg). Det andet rør klipper du i et stykke på 4 cm. Klip papcirkler der passer til bund og top. Klip to stofcirkler – en der er 1 cm større end papcirklen og en der er to cm større end papcirklen. Klip en stofstrimmel der er 3 cm bred og passer rundt om toiletrullen.

Lim den største stofcirkel fast på låget og fold stoffet rundt om kanten og ind på indersiden af låget. Den mindste stofcirkel limes på papbunden og det smalleste paprør (det på 4 cm), som derefter sættes inden i det andet rør. Til slut limes stofstrimlen rundt om æsken.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>