okt 30

Happy Halloween

Posted in Halloween, Inspiration

Jeg har egentlig aldrig været den store tilhænger af Halloween. Men jeg kan godt se, det er kommet for at blive og så kan jeg jo lige så godt gå “all in” og se det som endnu en mulighed for at lave noget kreativt! I morges har jeg sendt dette skelet afsted i børnehave.

Bukser og trøje er pyntet med hvid gaffatape. Lidt svært at klippe i må jeg indrømme, men der skal heldigvis ikke meget til at gøre en 5 årig glad og tilfreds med sit skeletkostume.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>