okt 28

Konkurrencen er hård…

Jeg har fået konkurrence af Rema 1000, der i sidste uge solgte disse DIY juletræer af knapper.

Det er snart 5 år siden mine første julekalenderideer så dagens lys her på bloggen. Dengang havde jeg lige købt et restlager af knapper fra en stofbutik, der skulle lukke. Det blev starten på mit eventyr med knapper og starten på min blogjulekalender, der det år i 2011 viste 24 ideer med knapper. En af ideerne var dise juletræer lavet af knapper.

Jeg synes det er sjovt, hvordan man kan få en ide og så efterfølgende se, at andre har lavet det samme et andet sted i verden… Mit juletræ af knapper har udviklet sig gennem årene og fås nu i denne version og en mini version.

Hvis du er til håndpakkede knapper og DIY julepynt, så har jeg stadig knapper og færdigpakkede DIY poser på lager. De kan købes ved at bestille dem i webshoppen og betale med mobile pay. Du vælger bankoverførsel, men betaler via mobile pay, så sender jeg knapperne af sted.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>