dec 14

14. decemeber – En snemand eller to…

Posted in Julekalender

Godmorgen og god mandag!

I går sagde Ludvig: ” I morgen er der kun 10 dage til juleaften og 5 dage til vi har juleferie.” Bare sådan ud af det blå… Han tæller mange ting for tiden. Og hvor går en måned hurtigt, når man sådan tæller dens dage hver eneste dag… :-) Men vi når også meget disse dage. Især at julehygge, klippe/klistre, tegne i juleopgavebøger og at hjælpe Shane i hans magiske julekalender.

Vi har lavet en Zig Zok og måske vi også skulle lave Kaj Kælderkold..? Han er en snemand lavet af en hvid sok og nogle knapper og ris.

Denne uges tema i min blogjulekalender er nemlig snemænd.

Sidste år lavede jeg denne lille fyr i håbet om en hvid jul:

I år har det jo faktisk sneet lidt lige før det blev december og vi har allerede bygget den første snemand, men det kunne da være rart med lidt mere sne, når ferien starter om 5 dage!

Følg med resten af ugen og se flere snemænd og ideer til hvordan du selv kan lave dem. (- Altså dem der ikke er lavet af sne :-) )

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>