dec 16

16. december – Min yndlingssnemand

Posted in Julekalender

En hæklet lille fyr. Lavet i akryl, lidt nusset og på den måde ikke så lækker, som han kunne være. Men han er min yndlingssnemand. Jeg har haft ham siden jeg var barn og det er min bedstemor der har lavet ham. Måske derfor han er blevet til en yndling… Han kommer frem hvert år til jul.

Jeg har vist ham før, her på bloggen og sidst eftersøgte jeg opskriften på ham, som er fra Hendes Verden fra 1977. Nu har jeg fået fat i opskriften, men jeg har endnu ikke fået hæklet en… Eller to… Så mine børn også kan få en yndlingssnemand. Men jeg kan vel nå det endnu :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>