Om DesignRiget

DesignRiget er et fortryllende sted, fyldt med inspiration og kreativitet. Det er et hyggeligt lille rige hvor farver, mønstre, ideer, tekstiler, papir, garn, knapper, dimser og dutter bor side om side. Og hvor luften bobler af energi. Man bliver glad af at være her. Man bliver fyldt op med ideer og man får selv lyst til at lave noget kreativt.

DesignRiget er flyttet hjem i mit nye dejlige hus, hvor jeg har fået mit eget lille arbejdshjørne. Det er her jeg udfolder mig kreativt, og arbejder som designer.

DesignRiget er også denne kreative blog hvor du kan fordybe dig i mit kreative univers, finde inspiration og blive inspireret. Jeg deler mine kreative ideer og skriver om hvad der foregår i DesignRiget. Jeg skriver også en smule om mig og mit liv, da det ofte af det jeg tager udgangspunkt i når jeg arbejder kreativt.

Jeg hedder Stine Rønsch og er uddannet tekstildesigner fra Danmarks Designskole i 2005. Siden da har jeg arbejdet med design og håndarbejde og har undervist både børn og voksne på kurser og workshops. I foråret 2016 tog jeg en efteruddannelse i grafisk design, illustration og kommunikation. Dette er en spændende overbygning for mig og meget af mit arbejde i dag, tager udgangspunkt i de grafiske virkemidler, hvor jeg laver flyers, invitationer og grafisk design.

 

Velkommen til DesignRiget